Overlijden dr. Goris

Wij wensen onze innige deelneming aan de naasten van collega Marc Goris.


We begrijpen dat heel wat patiënten plots zonder huisarts vallen en op zoek zijn naar hulp. Wij hebben daardoor besloten om tijdelijk onze patiëntenstop op te heffen voor mensen woonachtig in de nabije omgeving van onze praktijk.

Indien u woonachtig bent in Boom, Reet of het aangrenzende gedeelte in Niel* (zie onderstaande kaart) EN geen huisarts in de regio hebt, kunt u zich aanmelden via onze wachtlijst.

Stuur hiervoor een mailtje naar wachtlijst@groepspraktijkbeukenlaan.be

In uw mail moet u volgende informatie noteren:

  • De naam/namen van de patiënt(en)
  • Rijksregisternummer(s)
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Naam van vorige huisarts

*Voor patiënten wonende te Niel: om te kunnen aanmelden op de wachtlijst dient u woonachtig te zijn in de zone tussen Boom – Pierstraat - Matenstraat – Spoorweg en van Hellegat tot aan de Legastraat (Coeck betonwerken). 

Deze zone is aangeduid op onderstaande kaart.  

Let wel op: aangezien er reeds overbelasting is in onze huidige praktijk kunnen wij aan nieuwe patiënten geen huisbezoeken aanbieden. Hier is simpelweg geen tijd voor. Wij willen helpen maar vragen om steeds zelf naar onze praktijk te komen, indien nodig met behulp van kinderen/buren/vrienden voor vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

PS: Indien u dinsdagvoormiddag 2/1 reeds gebeld heeft naar onze praktijk, is het mogelijk dat u andere informatie gekregen heeft omdat er toen nog geen praktijkoverleg had plaats gevonden.